Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

vrijdag 7 juni

Worm en Telstar verlengen samenwerking

Marelle Worm, de hoofdtrainer van Telstar, heeft haar contract met de club met één seizoen verlengd. Ondanks enkele tegenslagen in de resultaten, blijft de 34-jarige coach uit Amsterdam optimistisch over de toekomst bij de Witte Leeuwinnen. "Twee jaar geleden zijn we een ambitieuze reis gestart met als doel de top van de Eredivisie," verklaart Worm. "Ik ben vastberaden om mijn bijdrage te leveren aan deze missie. Samen met Telstar heb ik de kans om te groeien en te ontwikkelen. Ik voel me thuis bij deze club en zie genoeg kansen om mezelf verder te ontplooien."
 
De Witte Leeuwinnen hebben een seizoen van uitersten achter de rug, waarbij ze uiteindelijk op de een na laatste plaats eindigden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Desondanks gelooft Telstar dat de aanwezigheid van Worm essentieel is voor de stabiliteit en voortzetting van de ingezette groei. De club uit Velsen-Zuid heeft onlangs haar eerste speelster verkocht, wat wijst op een positieve ontwikkeling. "Marelle's visie sluit naadloos aan bij die van Telstar," zegt manager Hans de Winter. "In de afgelopen twee seizoenen heeft ze aanzienlijke vooruitgang geboekt met het team, en we zijn van plan om daar het komende seizoen de vruchten van te plukken."
 
Worm begint aan haar derde seizoen als verantwoordelijke voor het eerste elftal, dat grotendeels bestaat uit jong talent afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van de club. Deze continuïteit in leiderschap belooft een solide basis voor de verdere ontwikkeling van zowel de individuele speelsters als het team als geheel.
To Top