Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

vrijdag 22 maart

Vrouwenvoetbal WKND nadert snel: Telstar - Fortuna Sittard

In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlandse competitievoetbal volledig in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die gespreid over drie dagen allemaal een unieke aanvangstijd hebben. Doel van het Vrouwenvoetbal WKND is om zoveel mogelijk fans naar de stadions te krijgen.

Op vrijdagavond 22 maart om 18:45 staat de eerste boeiende confrontatie van het Vrouwenvoetbal WKND op het programma als Telstar Vrouwen het in eigen huis opneemt tegen Fortuna Sittard Vrouwen. Beide teams maakten vorig jaar gelijktijdig hun entree in de Vrouwen Eredivisie. Fortuna Sittard laat dit seizoen opnieuw zien dat ze mee kunnen draaien in de top van de competitie. Telstar Vrouwen is hun tweede seizoen wat wisselvalliger in hun prestaties begonnen en zijn vastberaden om een stabiele tweede seizoenshelft neer te zetten. Tickets voor deze wedstrijd zijn vanaf nu te koop via www.telstarticket.nl.

In het weekend van het Vrouwenvoetbal WKND staat er vanwege een interlandperiode geen Eredivisie mannen op het programma en worden er in Keuken Kampioen Divisie minder wedstrijden gespeeld dan normaal. Het is bij uitstek de perfecte gelegenheid om alle focus op de Azerion Vrouwen Eredivisie te leggen.

 “Dit is een unieke gebeurtenis”, zegt Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal bij KNVB. “Tijdens het Vrouwenvoetbal WKND nodigen we iedereen uit om een wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie te bezoeken en het enthousiasme verder aan te wakkeren. Alle clubs, ESPN en andere partners werken samen om van iedere wedstrijd een mooi evenement te maken met volle tribunes. Gezamenlijk willen we er echt een feest van maken. En wie geen wedstrijd kan bezoeken, heeft de mogelijkheid om alle wedstrijden live op ESPN te zien.”

Het volledige programma van het Vrouwenvoetbal WKND is als volgt:

Vrijdag 22 maart
18:45 uur           Telstar – Fortuna Sittard

Zaterdag 23 maart
14:00 uur           Ajax – PEC Zwolle
16:30 uur           AZ – FC Twente

Zondag 24 maart
12:15 uur           ADO Den Haag – sc Heerenveen
14:30 uur           PSV – Feyenoord
16:45 uur           Excelsior – FC Utrecht

To Top