Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Zaterdag 3 februari

Vrouwen ontvangen Europese stuntploeg Ajax

Aanstaande zaterdagmiddag 3 februari staat in het 711 Stadion de Noord-Hollandse derby met AFC Ajax op het programma. Na de Amsterdamse topprestatie in de Champions League eerder deze week zullen de Witte Leeuwinnen azen op een eigen stunt.

Onze Witte Leeuwinnen wisten eerder dit seizoen de regerend landskampioen Ajax op Amsterdamse bodem te temmen. Ondanks dat Ajax de bovenliggende partij was, wisten de Telstar Vrouwen achterin knap de nul te houden (0-0). Het team van hoofdtrainer Marelle Worm wil in de tweede seizoenshelft vooral naar boven kijken, maar kende een moeizame hervatting in de eerste twee duels van 2024. Met de kennis dat een derby een wedstrijd op zich is, zullen de Leeuwinnen proberen ook nu weer te verrassen tegen de buren uit Amsterdam.

De vrouwen uit Amsterdam beleven een dubbel seizoen. In de competitie liep de achterstand op koploper FC Twente op tot 9 punten na het gelijkspel in eigen huis tegen Fortuna Sittard in de afgelopen speelronde. Europees beleeft het team echter hoogtepunt na hoogtepunt en wist het deze week, dankzij een thuisoverwinning op AS Roma, als eerste Nederlandse vrouwenploeg ooit de kwartfinales van de Champions League te bereiken.

De wedstrijd met Ajax Vrouwen in de veertiende speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie begint zaterdag om 16:30 uur. Kom de Witte Leeuwinnen aanmoedigen vanaf de hoofdtribune van het 711 Stadion. Haal nu je tickets, vanaf slechts €3 op telstarticket.nl.

To Top