Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Telstar Vrouwen schuift 3 talenten door naar Vrouwen 1

De afgelopen jaren kon Telstar bouwen op sterke speelsters die doorkwamen uit de eigen jeugdopleiding. Ook komend seizoen zullen er weer een 3-tal speelsters doorschuiven naar het team uit de Azerion Vrouwen Eredivisie. Maar waar in het verleden de beloften geen rol van betekenis speelden in de competitie komen deze talenten uit het team wat promotie naar de Eerste Divisie A bewerkstelligde. Een reden te meer om deze talenten voor te stellen.

Nicci Berrevoets is geboren en getogen in Haarlem en heeft altijd de wil gehad om te slagen in het voetbal. Via de Telstar Vrouwen Academie kwam ze uiteindelijk bij DSS vandaan en de linksbenige aanvaller speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het huidige succesvolle belofteteam. Nicci heeft haar debuut in de Eredivisie gemaakt in de bloedstollende wedstrijd tegen Ajax, waarin Telstar knap een gelijkspel weghaalde uit Amsterdam.

Esmeé Daalman speelt al een lange tijd in de Telstar Vrouwen Academie. De linkspoot kwam bij de Academie vanuit Hillegom en heeft daarna nog bij Lisse en DSS gespeeld, alvorens de overstap te maken naar de Telstar Vrouwen. In het huidige seizoen heeft Esmeé haar debuut gemaakt in de Eredivisie en is zelfs al in de basis gestart tegen PEC Zwolle en AZ. 

Joy Vader speelt al voor het 4e jaar in de beloften. De geboren IJmuidense kwam al op 14-jarige leeftijd in de selectie. Dat, terwijl ze pas wedstrijden in de competitie mocht spelen wanneer ze 15 jaar zou zijn. Zo gedreven en vastbesloten was ze om te slagen bij Telstar. Nu gaat ze dan de stap maken naar de Eredivisie en voor Telstar is het natuurlijk geweldig dat er een IJmuidense in de selectie gaat plaatsnemen.

Wij wensen alle drie de meiden heel veel succes komend seizoen en vertrouwen er op dat ook zij de reis naar de top van de Eredivisie mede kleur gaan geven.

To Top