Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Soraya Verhoeve verruilt Ajax voor Telstar Vrouwen

Soraya Verhoeve voegt zich vanaf vandaag officieel bij de Telstar Vrouwen. Verhoeve speelde eerder als vleugelspits en vleugelverdediger bij AFC Ajax, SV Nieuw Sloten en CTO Amsterdam. Haar deelname aan de Telstar Vrouwen maakt het team compleet. HERA United en Telstar Vrouwen zetten hiermee weer een belangrijke stap in hun gezamenlijke missie om het vrouwenvoetbal in Nederland te laten groeien en om de sport een meer prominente plek te geven. 

Hans de Winter, manager vrouwenvoetbal Telstar, is blij met deze toevoeging aan de selectie: “Verhoeve is een fantastische aanwinst voor ons team. Haar ervaring op het internationale toneel heeft een positieve invloed op de hele groep. We zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke rol speelt in het proces richting onze ambities.”

Barbara Barend, mede-oprichter HERA United: "Met Soraya Verhoeve contracteert Telstar een ervaren speelster die zowel binnen als buiten het veld een belangrijke rol kan spelen. Ze is een leider die je ieder team gunt."

Definitieve selectie Telstar Vrouwen 

Doel: Kelly Steen, Mei Wei Rispens;

Verdediging: Puck Donker, Felice Hermans, Akari Takeshige, Nikki Ridder, Kim Remijnse, Pauline van de Pol, Esmeé Daalman;

Middenveld: Soraya Verhoeve, Isa Gomez, Chinatsu Kira, Anna van der Vlist, Sydney Blomquist, Joy Vader;

Aanval: Jannette van Belen, Isabelle Nottet, Mila Lagcher, Lieke Vis, Nicci Berrevoets, Samya Hassani.

 
To Top