Verkoop gestart:koop jouw kaarten nu!
Meetings & events
Meetings & events
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!
Verkoop gestart: koop jouw kaarten nu!

Vrijdag 23 augustus | 12:00

Potentiële toppers blijven Witte Leeuwinnen trouw

Speelsters met veel potentie, Rispens en Nottet, verlengen hun Telstar contract met een jaar en blijven op deze manier de club trouw.​

Mei Wei Rispens zal ook komend seizoen de kleuren van Telstar verdedigen. De keepster uit Amsterdam heeft het afgelopen seizoen haar debuut gemaakt in de Azerion Vrouwen Eredivisie tegen PSV en wilt zich graag verder ontwikkelen. Rispens, die in de voorselectie van de Oranje Leeuwinnen voor het WK O20 zat, is blij met de kans die ze krijgt en wilt nu de concurrentie aangaan voor een plek onder de lat bij de Telstar Vrouwen.

Ook Isabelle Nottet heeft haar contract bij Telstar verlengd met een seizoen. De creatieve linksbuiten heeft zich in de tweede seizoenshelft weten te onderscheiden en zal het komende seizoen nog belangrijker willen zijn. De speelster uit Uithoorn heeft bewust voor nog een jaar in Velsen-Zuid gekozen om haar ontwikkeling door te zetten en zo een stap te kunnen zetten naar een nog hoger niveau.

Telstar is zeer trots op deze talenten en het feit dat ze nog graag willen spelen voor de Witte Leeuwinnen. Daarmee wordt er wederom weer een goede stap gezet in de ontwikkeling van de club.

To Top